Jom Click Nuff!!

Followers

Sunday, December 27, 2009

"Layan mabuk..huh!!"

Assalamualaikum W.B.T

Hai semua..rindu x kat aku??he..
sebenarnye exam dah lame hbs..tapi lps aku preggy ni, aku langsung xleh nk bukak blog..Aku pun xtau la ape kene nye..bile nak bukak je mule la pening2 kepala nih..so bnyak yg aku xdpt nak update sejak exam ari tu..

Sekarang ni dah ok sikit..nak merangkak2 ke blog yg lain pun aku dah boleh la..kalau sebelum ni jgn kate nk open blog,baru nak sign in dah nak termuntah..ate??macam mane kome??

ok la ye..klu lps ni korang terbace citer2 basi ni harap maklum je la..Lagi tengok aku x update langsung,kne paham2 la plak..he..

Jagn windu2 ye..da..

1 ulasan:

naurah makwa said...

kamu balik ke minggu ni?

Post a Comment