Jom Click Nuff!!

Followers

Sunday, June 21, 2009

SALAM PERKENALAN



Assalamualaikum..



Hai semua..saya baru dalam blog ni..Punya la bersusah payah nak masuk dan edit dalam blog ni..maklum la baru nak melayari nye..memang memakan masa la..

Ok la..biar saya memperkenalkan diri dulu..nama saya Naurah Napiha dan lebih dikenali sebagai Naurah..

Anak kepada Syarifah Sharif dan Mohamad Zuhdi. mempunyai 7 orang adik beradik dan saya yang ke 3. Mempunyai 2 orang kakak, seorang adik perempuan dan 3 orang adik lelaki..

Sikap saya yang peramah tetapi cepat naik marah..Kalau tak kena pada gaya nye memang cepat la naik angin kus-kus..

Saya suke berkawan dan saya kurang berjalan..Tapi kalau diajak,sampai lupa nak makan..

Saya baru bergelar isteri kepada seorang suami yang bernama Mohd Faizal Mohd Fauzi..Perkenalan yang agak rumit dan akhirnya sampai ke jinjang pelamin sebelum menempuhi pelbagai rintangan.. Kalau nak di cerite kan panjang..kang xhabis nak tulis..he..

Ok lah..diharap kemunculan saya dalam blog ini diterima umum.. Dan banyak perkara yang saya nak belajar dari anda semua.. sesiapa yang ingin berkenalan dan memberi tunjuk ajar serta oandangan amat lah dialu-alukan..

Sekian..terima kasih..

PS ~ Angah...orang wat sendiri la..tunggu kamu lambat wooo...

2 ulasan:

naurah makwa said...

hek eleh..ayat perkenalan poyo..keh..keh..kamu try banyak kali, t macam2 bleh blajar..

Naurah Napiha said...

To naurah makwa..
dah kamu xnak ajar..wat sendiri je la..

Post a Comment