Jom Click Nuff!!

Followers

Tuesday, November 23, 2010

~AAAAaaa..mata ku bengkak!!~

Pagi2 aku bangun nak pergi kerja membuatkan aku menjerit 1 rumah sampai Fakhrul yg lena pun terkejut...Adoi..ni kenapa lak nih???


Korang rase ape binatang yg dah sengat aku..After Aidiladhaha aku balik kg, elok jer..sampai rumah Puchong hari Khamis pukul 1am. Aku terpaksa ambik EL pasal penat sangat..So kerana mata ni bengkak aku terpaksa ambik MC hari Jumaat..Sudah nye duk terperuk jer kat rumah selama 4 hari berturut2..

Hubby terpaksa balik half day tuk hantar aku ke klinik..


Si kecik ni dapat duduk dalam car sit senyap terus..dia pun pelik bila aku pakai speck mate itam..macam nak g jalan2 jer ye..Sedang kan dia xtau ibu nye ngah pening kepala mate bengkak..

Doktor Anisa mengklafinikasi kan kes aku ni adalah disebabkan alergik..ape je yg aku makan aku pun xtau..Dan paling teruk setahu aku xde nye aku ni pernah alergik dengan mana2 ubat atau makanan..cume habuk tu aku boleh terima lagi..huh..tensen...(Sebenar nye best duk rumah xpayah g keje..huhuhu)

2 ulasan:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

laa..siannye
dah ok ke?

Post a Comment