Jom Click Nuff!!

Followers

Thursday, November 19, 2009

~Bowling Di Flamingo~

Penat & mengantuk betul aku duk ofis nih..semua nye gara2 main bowling smlm..Pada mule nye hubby ckp xnk gi..tapi group kiteorg turun semuanye..segan lak kalau xgi..bukan gi sesaje..masyuk gak duit klu gi..walaupun hubby masih penat xhbs lagi lps kursus ni,tapi kami kuatkan gak semangat tuk sokong team kiteorg..

19/11/2009 ~ Selalu nye kami buat aktiviti malam minggu. Ade yg aku boleh join,ade yg aku xleh nak join. Biase la..budak sekolah selalu mcm ni..Penat tu memng terasa..ikut kan memng aku xjoin diaorg kuar,tapi pk Jebat & sepupu2 aku kuar sekali,xkn nak bagi Hubby yg handle kn?Aku pun kne la trun sekali..

Sampai agak lewat dalm pukul 9pm. Janji pukul 8.30pm..tapi bersiap lambat nye pasal,hadap la..nasib hubby pandai pilih jalan yg x jem..kalau x,mulut tu sentiasa bising..hehehe

Sampai kat Flamingo, group kiteorg dah tunggu..tapi lane penuh lak..kene la tunggu sampai turn kiteorg..huhuhu..yang best tu,2 lane kiteorg sapu..meriah sangat..sambil2 tu boleh la kenal2 dgn membe baru..aktiviti yg sihat..


~Jebat & Anis yg kaki penyibuk..hohoho~
Kebetulan Jebat ade,aku ajak la Anis sekali sebab Anis tido rumah aku..ini pertama kali aku dijumpakan oleh awek anis iaitu Hanum..Diaorg ni dah lama gak couple..tapi xplan lagi nak kawin..seronok gak dapat bersembang dgn Hanum..dia peramah org nye..senang nak diajak bersembang..

~Ni sepupu sebelah mak aku..anis & girlfrnd nye..Hanum~
~Jgn tersalah tengok..ni bukan hubby aku..he..kumis tu je same..tapi org berlainan..Sepupu sebelah abah aku..~

Salah seorang partner dalam bisnes ni..Jebat cakap macam muke kawan dia..he..korang tengok je la aksi si Jebat..ade je bende yg nak dibuat bagi merosakkan gambar..tensen aku..


~Gambar aku & hubby dah cantik dah..siap pakai baju yg dibeli oleh hubby kat Melaka lagi..sekali background kat belakang tu telah merosakkan kecantikan semulajadi gambar ini!!Huh!!~~Group yg terbest..he..best ke??~

~Balingan same2..kne la tangkap gambar dlu..~
~Ini lak aksi dari mat2 poyo lak..Anis trlebih besar ko lak..huhuhu~
~Ops..ade sesi gosip mengosip la plak..jgn salah sangke..kami tengah berkongsi ilmu tuk menjana duit nih!!~
Pukul 11.50pm baru hbs gak game nye..aku & hubby dapat markah same..iaitu no 2 antara 8 org yg main tu 1 lane..aku & hubby dapat 103mata..hahaha..mule2 Jebat & Anis konfiden je leh kalah kan aku..tapi Anis dapat la..Jebat lak dapat no 3..hahahaha..ape lagi..belanje la!!!

Sebelum balik singgah jap kadai mamak NZ kt Wangsa Maju..sebenar nye dah mengantuk sgt..tapi layan kan je la yg nk melepak ni..last2 kul 2am baru hbs bincang & sembang2 dgn sepupu2 aku..punye la penat..huhuhu

~Penuh 1 meja makanan..masing2 makan megi goreng,mee goreng, nsi goreng, nsi lemak & ade tambahan sate 20 cucuk & otak2 20..huh..melantak betul nih!!~

Sampai rumah pun dalam pukul 3 pagi..memng xlarat nak bngun esok nye..hehehehe..cuti boleh x bos??!!

2 ulasan:

ikiqzana said...

syokk nyer g main bowling.. bila kita plak nk g main.. hehehe

Naurah Napiha said...

To Ikiqzana :-
Meh la kak joint kteorg..memang best klu ade geng ye kak?

Post a Comment