Jom Click Nuff!!

Followers

Monday, November 30, 2009

~Jumpa UQ~

Ha..ni pun citer dah basi gak..baru terhegeh2 nak n3..mane x nye,xleh nak tengok komputer lame2..pening kepale nih..ni dah naik petang sikit boleh la update ape yg patut..

24/11/2009 ~ Aku dah lame janji dengan kawan lama aku ni tuk jmp memandang kan dia ade kursus sebulan kat uniten kat bangi nih..sebenar nye UQ atau aku lebih senang panggil Ecah dari kecil ni duk kat Kelantan lps kawin..kalau ade yang terbiase baca blog kat kisah Qaisara msti kenal dgn UQ ni kan?

Kami berkawan dari kecil sampai la dah jadi mak dara pun..time dia kawin trus pindah ke Kelantan ikut suam dia org sane..so hilang la kawan aku sorang..aku dah kawin pun bawa diri ke Puchong gak..

Dah berapa lama kami set nak jumpe..tapi aku ni xberani nak bawak kete redah jalan yg aku xtau..so kne la gak tunggu hubby balik dari kursus 2 minggu..after hubby balik je trus aku ajak hubby gi jmpe Ecah..he..xsabar nak jmpe membe lama..

~Akhir nye org dari Kelantan & Puchong ni berjumpa gak..bukan senang nk set masa~

Sebenar nye UQ ni mengidan lasagnia kat Secret Recipes..jenuh nak mencari nye xjumpe..huhuhu..sian UQ..xsangke ko dah 2 bulan..aku baru nak masuk sebulan lebih...sebaya la ank kite nanti..

Bile dah pusing sane sini xjumpe gak Secret Recipes nye,kami ambil keputusan nak makan laksa je kat Kopitiam Bangi..hm..xde rezeki la ko kali nih..lain kali ko lak belanje aku..hehehehe..

~Org bisnes ni sibuk memanjang dgn handfon nye!!~

sekali kami memesan bende yang sama..Asam laksa & Soya..ini lah kali pertama aku minum soya kat luar..xpernah2 aku order soya..bile dah mengandung ni mule la terasa nak minum soya memanjang..selalu nye mak yang buat soya baru aku nak minum..kalau soya luar ni aku xberapa nak suke sebab xsama rase dengan soya mak aku..bak kate org,kerenah ibu mengandung ni terus bertukar ye??

~Sampai2 je laksa,terus xpandang kiri kanan..ish.ish..ish~

~Terliur aku tengok pic nih~

~Hubby lak order mee goreng..tapi dia ckp xsedap la plak.~~Bile jumpa kawan lama ni macam2 nak menyembang nye..sambil makan pun leh bersembang..~

Sampai la ke senj akami bersembang xberhnti..memang best..lagi2 bnyak yg aku nak tau pasal ibu mengandung nih..semua aku tnye UQ..sebelum nak makan ke,nak minum ke..nak buat sesuatu ke,aku mesti rujuk balik kat UQ..takut jadi ape2 kat kandungan sulung aku nih..Bile dah bersembang lupe masa yang berlalu..tau2 kami dah sampai kat hotel UQ menginap..huhuhu..berpisah lagi la kite nampak nye..



Lepas ni hubby ajak gi jalan2 kat tempat UQ lak..iaitu kat Kelantan..hubby suruh aku bersabar dlam 2 bulan lagi..kate nye nak aku berhenti..hohoho..xsabar nye...boleh la ikut hubby outstation selalu...best..best..

1 ulasan:

Ummu Qaisara said...

nampak gemukla aku aku kt pintu 2...tq kerna sudi membelanjaku laksa yg yg sedap bangat iteww...lain kali jgnla segan2 belanje aku lg..

Post a Comment