Jom Click Nuff!!

Followers

Thursday, November 19, 2009

~Lunch Pizza Hut??!~


19/11/2009 ~ Hari ni nak lunch ape??Dari pagi sebenar nye aku duk pikir nak lunch ape..tengok jam dah pukul 12 tengah hari...nak kate lapar sangat xlak..sebab aku baru lps makan kuih xsampai sejam pun..huhuhu..keje pgi ni dah setel lak tu..ape yg aku nak buat kalau bukan layari internet??

Tibe2 Jan bising2 sebab dah xtahan lapar sangat..lagi pun dia tensen bile asyik kene dgn William my bos psl quotation..nasib aku xbuat kje2 tu..huhuhu..

Bile ditanye nak makan ape, laju je mulut ni jawap pizza..adoi..aku pun xtau nak makan ape sebenar nye..tapi dah ade org tnye pendapat kite,mne leh mendiamkan diri dari bersuara..xgitu??


Sebenar nye aku jarang makan dgn membe ofis selain kalau diaorg ajak..maklum la..aku sorang je budak melayu dalam ofis selain dispatch ofis aku tu..so jarang2 la ikut diaorg kuar sbb tau diaorg mesti nak gi restoran cina kan..selalu nye aku tapau je kat kedai makcik tepi jalan.sedap & murah..tapi hari ni langsung xterasa nak makan ape...hm..mulut pun gatai lak bg cadangan nk makan pizza..so hadap la ko..

Bukan terasa nak makan pun..aku dah muak makan bende2 nih..setiap bulan atau minggu mesti ade aktiviti aku & hubby tuk datang kt tempat2 fast food nih..so memng xterasa nak makan dah..tapi dah terlepas cakap,ngap je la..

Aku pandu sampai IOI Jusco Puchong..xpernah sebenarnye diaorg naik kete aku..he..kelakar tengok Bernard 2nd bos aku duk belakang..dah la dia ni tinggi..rse nye mcm org panjang lak yg duk kt belakang sampai aku nk tengok miror belakang asyik nmpak kepala dia je..almaklum la..kete kecik..he..

Sampai2 je kat pizza, Jan dah bising2 kate lapar..sabar je la..belum duduk lagi..

~Bernard mcm artis lak..he~

~Pilih nak makan ape..~
Aku rse pergi 3 org mcm pergi 10 org..bising sgt meja kiteorg..org pun duk tertoleh2 tengok meja kiteorg yg kecoh..dgn Bernard & Jan ni memng best..diaorg jenis xkisah je..sporting gak lagi2 klu masing2 tensen time keje,ade je yg nk dibuat lawak..

Bile makanan dah sampai,Jan la org pertama yg makan dlu..xsabar sgt..kte nye dari pagi xmakan..sarapan dia xmkn lagi..tapi aku tengok mcm dah 2 hari xmkn je..huhuhu

~Jan yg pemalu bile dpn kemera..konon muke majalah la..xnk tangkp gambar..~
~Kiteorg ambik menu lunch..masing2 1 set..murah dan xbnyak pun..boleh hbs time tu gak..huhuhu..buruk lantak sebenar nye~~Bernard pun ambik set lunch spegeti..nmpak cam sedap..tapi aku xsuke~
~Ayo..gambar sup ni pun ade ke??~

Bile dah masing2 kenyang mule la bgi bill kat Bernard..tau sape yg akan bayar kan tuk kiteorg..sebab selalu memng dia yg bayarkan..jahat x kiteorg nih??xpe la.lagi baik dari hari2 kan???

Lepas bayar semua duk dlm kete senyap2..siap Bernard tertido lagi..dah ade rupe cam sawa gak la..lepas makan tertido..huhuhu..sempat kiteorg mngunpat dia on the way balik..tapi dia dgr gak..he..

~Last sekali gambar aku lak..huh!!~

P/S :- Malam ni jom main bowling nak??

2 ulasan:

naurah makwa said...

oit,orang seminggu 2 kali makan pizza..terer tak?yang terernya 4 slices org tibai sorang..haha..

Naurah Napiha said...

To naurah makwa:-
Sebelum ni dah hari2 la..muak!!!kamu tu buruk lantak..hahahahaha

Post a Comment