Jom Click Nuff!!

Followers

Wednesday, July 1, 2009

~Ais Krim Wall's~

Salam semua...
Hari ni aku nk sembang2..
Aku n my hubby memng suke makan..
Xkisah la mknan tu mahal atau murah..
Kalau ckp pasal fast food,sebulan sekli atu 2 kali kami msti g pizza hut,KFC,McD & tempat yg dipanggil fast food msti kteorg kunjungi setiap bulan..

Tapi aku bukn nk cite psl fast food,tp ais cream..Dari ke
cik smpai la kebesar aku memang suke makanan ringan nih..ape je makanan aku bedal..aku jenis xmemilih..paling lak aku suke time2 panas mkn ais krim..spe yg xsuke kn??

Time jln2 ngan hubby tuk bli ikan kt Giant,tetibe ade promoter tu tegur kiteorg..
Dia bg kiteorg try ais krim wall's..beli 1 percume 1..
Ape lagi..aku pon bodek la kat hubby..hahahaha..bab2 membodek nih,serah je kat aku..

~1 dah bukak plastik nye..~

Lps beli..xsabar nak balik sbb nk bedal ais krim..sebulan sekali aku msti wajib beli coklat n ais krim nih..tp buln ni laki aku xbwk g shoping sgt..so tengah2 jln nih,elok la bli terus..klu x menyesal..

~Aku ngaaaapppp Dulu~

PS:- Angah..klu org bli ais krim kan..xnk bli kt rmh kamu..nnt nk bg kat Damia,tp kamu yg mkn lebih2..sian Damia telan air liur..he

2 ulasan:

naurah makwa said...

weh, n3 makan aiskrim sama ngan orang!sedap ker?

Naurah Napiha said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment