Jom Click Nuff!!

Followers

Thursday, October 22, 2009

~Album Kawin~

Ingat lagi tak aku pernah n3 sebelum ni pasal aku jumpe fotografer aku kat tempat kiteorg main bowling?Kalau korang ingt,ni aku nk cte lak psl album kawin yg baru kami dpt setelah berbulan lame nye jadi pekasam kt fotografer aku ~ Awang..


Bukan sebab salah sesiapa terjadi nye kelewatan ni..tapi disebabkan ketiadaan masa antara aku & my fotografer..Dia memng seorg yg sporting morting..best sgt dapat berkongsi idea dan bekerjasama dgn dia..rasa xrugi la aku memilih dia sebagai fotografer time aku nye hari bersejarah..Cume aku rase rugi sgt2 sebab xjumpe dia sebelum aku bertunang lagi..rugi..rugi..

Ape sebab aku mengatakan best gile dgn Awang ni..Dia ni cukup banyak idea..Kadang2 aku rasekan idea ni lain dari yg lain..Dia juga mudah sangat mesra..jadi time fotografi tu korang xkan ade rase segan dan silu tuk membuat pelbagai posing..

Betapa senang nye kami dengan Awang ni bile idea dia bersatu dgn idea kami..Pre-wedding yg diadakan sepatut nye menggantikan Outdoor time perkahwinan..disebabkan aku & hubby dah menjalani outdoor time nikah bulan 1 ari tu, so kami xnak ade double foto yg lebih kurang sme je..oleh sbb itu aku bnyak tengok kat dlm internet tentang pekej perkahwinan ni..Dengan ini terhasil la idea yg xpernah terfikir oleh org lain iaitu pre-wedding ala2 Zaman Hang Tuah & Puteri Gunung Ledang...


Mule2 jmp dgn Awang ni pun dah serasi..ini kan pulak aku ambik dia sebagai fotografer tuk 3hari 2 malam..Bayaran nye lak aku xpernah jumpe dalam mana2 pekej pengantin sebegini murah..siap boleh dirunding lagi..Aku ambik pekej custom album..

Pertama kali aku dapat foto tuk pre-wedding ni,aku terus jatuh cintun hbs la..macm nak lagi je buat pre-wedding ni..dah tengok hasil nye,xsabar lak nak tunggu time kenduri kawin lak..

Time mule2 dapat album ni,aku dah xterkata ape..betul2 rase berbaloi sgt2..dia cukup memuaskan hati aku sebagai client dan aku rase akan ambil dia untuk kali ke-2 bagi sesi bergambar tuk family..sekarang dalam perbincangan..

Pada aku,setiap detik adalah kenangan yang xboleh ditukar ganti dgn wang ringgit..lagi2 time hari bersejarah..Aku yg terlalu cerewet dan susah nak buat pilihan xsangka Awang boleh memahami kehendak aku dalam fotografi..Aku pun minat sangat kerier sebagai fotografi ni..sehinggakan kemana aku gi mesti bawak kemera..sampaikan kawan2 aku kate aku gile glamour..lantak la..asal aku happy..

Jadi bile aku persembah kan kat family aku album ni,diaorg pun puas hati dan xsangka Awang cukup menitik beratkan kepuasan client..

Aku ni dah lebih2 lak promot ko Awang..ape yg penting segala yg ingin aku sampaikan pada pembaca blog,iaitu aku amat berpuas hati..jadi sesiapa yg ingin melakarkan hari bersejarah mereka dalam bentuk memuaskan hati korang dan nak dgn harga yg berpatutan,korang msj la aku..aku xkan kedekut nak bagi no korang kat Awang sebab kalau aku ckp korang kawan aku,sure dia bg special price & keistimewaan tuk hari bahagia korang nanti..

Oleh itu..korang layan dulu gambar2 album ni..tuk gambar2 kawin lak,minggu dpn je aku msukkan..xde mase la..k?...LLLLAAaaaAAaaayyyYYYaannnnnn...ZZZZzzzaaasssSSSss!!!!!!!

~Baju biru putih ni pada 6/6/2009 Iaitu majlis Persandingan sebelah perempuan~

~Baju hijau ni lak ialah Majlis Bertandang ke sebelah lelaki pada 7/6/2009~
~Siap dapat percuma 2 frim gambar lagi..saiz 11R..sungguh memuaskan hati~

3 ulasan:

Ummu Qaisara said...

bape juta RM nye naurah?

Naurah Napiha said...

To UQ:-
Hahahahaha...agak2 ko?

chantequegallery said...

1 juta rupiah murahnya.... hehe...
naurah...
korang la pengantin yg tersangat paling sporting sekali aku pernah jumpa..
korang memang best...
3 hari shoot aritu macam sehari je aku shoot...
mmg tak terasa penat shooting bila ada org sporting..
anyway... thanx alot...
keep in touch aite...

Post a Comment