Jom Click Nuff!!

Followers

Tuesday, October 27, 2009

~Village View,Kajang~


27/10/2009 ~Lepas je ofis aku terus ke Kinrara tuk ke rmh Syam..mentang2 la hubby xde,berjalan je aku ni kan?hohoho..Nak dekat sejam aku tunggu kat tepi kedai mamak tu dari pukul 6 sampai 7pm,baru Syam kol bgitahu yg dia lambat sikit..aku fikir nak blik dah..sekali Murni housmate Syam turun bwh jmput aku naik ke rmh flat mereka tuk tumpang solat ngan tunggu Syam balik..

Agak penat gak sebab dari hari semalam aku x duk rumah..ape lagi..Syam sampai je,kami terus bertolak ke Kajang..Aku yg drive..Mas & Murni naik kete aku..manakala Syam & Kak Nina 1 kete..Sambil2 bersembang,xperasan kejap je dah sampai kat tempat yg kami tuju..

Kebetulan dah sampai Kajang,aku pun ajak Linda tuk lepak2..kawan lama yg dah agak lama xjmp semenjak dia duk Kajang..Ape lagi,aku gi ambik dia kat Bangi & ajak lepak Kajang..xjauh sgt la dari Bangi ke Kajang..Ingat nak gak belanje dia makan besar sikit..last2 dia yg belanje aku..huhuhu

~Strawberi bland..sejuk2 minum air sejuk..bertambah sejuk jadi nye!!~

~Lindud dgn aksi pelahap nye!!~

Tempat nye memang cantik & selesa tuk menjamu selera..tapi yg xbest nye terlalu ramai org & agak bising gak..hmmlepas sembang2 xberapa lama lps tu kami pun balik..jam pun dah menunjukkan pukul 11.30pm..Balik ni aku kene la drive sengsorg..Lepas hantar Linda,aku terus balik..Kul 12 lebih sampai..kul 1 terus tido..mengantuk sangat2..

2 ulasan:

EIJAM'S FAMILY said...

wah cam menarik tpt tue.. leh test nie dik..

Naurah Napiha said...

To EIJAM'S FAMILY:-
Best kak..bnyak gak pilihan..ingt nak gi lagi..makan ikan siakap 3 rasa lak..huhuhu

Post a Comment