Jom Click Nuff!!

Followers

Tuesday, October 20, 2009

~Muhammad Al-Qayyum~


Betul ke full name atas tu?Entah..nama belum didaftar kan lagi..tapi kalau ikut kan ape yg diberitahu,ini lah yg Along aku cakap..seperti nama..mesti la segah pemilik nama nye..he..Anak sulung Along aku..Al-Qayyum bermaksud MAHA SUCI YANG BERDIRI..

Lahir pada 17/10/2009 pukul 10am..Bayang kan akak aku sakit dari 16/10/2009 pukul 7am dah kene tahan kat wad..Sakit yang datang 5 minit sekali..hm..amat sakit..aku dgr pun naik gerun..Sampai xtahan lak sebab akak aku ckp time disuruh push tu hilang dah segala kudrat akak aku..mak aku pun ckp mule2 tengok baby, kple nye agak melonjong panjang disebabkan dipaksa tarik keluar oleh nurse yg jaga Along aku..huh!!kalau aku..kene sepak terajang je nurse tu..brp kli kene jahit??entah..aku xhbs sembang lagi ngan akak aku..nanti la..next episod ye..

Hbs je kelas hari Ahad tu,aku terus ajak hubby balik..xsabar nye..siap ckp kt hubby lagi nak sampai Slim River pukul 1pm..sebab time tu dah boleh melawat..huhuhu..xsabar nye..

Sampai agak awal..pukul 12.30pm dah sampai..so kene la tunggu sebab masa melawat pukul 1pm..time tengah tunggu tu terserempak ngan Hafizan suami Shida..Shida kawan sekolah aku tu pun dah bersalin..3.45kg ank nye..Tapi xjmp Shida sebab Fizan ckp baby girl nye ken tahan sebab kuning..Dia bagi la tengok gambar dalam fon..nampak besar & cerdik ank nye..comel sgt2..

Tengah2 sembang nak tunggu masa melawat sampai tu, Abg ipar sulung aku dah tersengih kat depan kiteorg..hehehe..mne x nye..time aku call dia tnye macam mane Along,aku bohong kate xbalik..huhuhu..hampeh je adik ipar dia nih!!!

Mak aku pun terus g kat aku sambil bawak baby!!wa!!!teruja sungguh!!!Aku terus dukung sambil2 cium si kecil yg lena tidor!!bahagia je rase..Time on the way balik rmh mak, aku siap bg tau kat hubby yg aku dah bersedia nak ade baby..hubby diam je..hm..

Bile sampai je,aku dlu yg serbu dlm rmh..hohoho..punye la xsabar nak tengok baby..Damia pun same..asyik nak cium baby je..Ok la..tuk n3 kali ni aku tunjukkan muke baby nye dulu..mlm ni aku update lagi..Aku tau ade yg xsabar nak tengok baby..tu yg aku masukkan dulu update yg xsiap nih..k?

Chaw..chin..chow...


3 ulasan:

Ummu Qaisara said...

mcm perli aku je ayat yg last 2..upload la lg..gmbrnye..comel la

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah betul tue comel tau dik.. upload yerk..

Naurah Napiha said...

To UQ:-
Mane ade perli..hohoho...ok..nnt aku upload lagi..

To Eijam's Family:-
Ye ke kak??ala..lagi comel anak akak..geram sgt tengok ank akak..

Post a Comment